Nye tjenester i Omega-selskapene

1.september 2017 fusjonerte Tønsberg-selskapene Omega Energi AS og Bjørn Akerholt AS. Det nye navnet er Omega Akerholdt AS.

Selskapene har slått seg sammen og styrker sin posisjon i markedet. I tillegg til etablerte tjenester som tetthetstesting, termografering, fuktmåling, ansvarsretter innen tetthet og våtrom har også byggtaksering nå blitt en del tjenestene vi er stolte over å kunne tilby gjennom det nyetablerte selskapet.

I dag utfører vi skadetakst, skjønn, naturskadetakst og EL-takst, og har ambisjoner om levering av ytterligere taksttjenester i løpet av neste halvår.

I forbindelse med fusjonen er alle ansatte med videre, og det er ansatt flere nye medarbeidere den siste tiden. På bakgrunn av økende oppdragsmengde, utlyses det ytterligere stillinger som skal besettes fremover.

Omega Akerholdt AS har allerede et etablert samarbeid med MycoTeam  AS som leverer spisskompetanse innen fukt og inneklima.

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med MycoTeam AS og vi drar stor nytte av kompetansen på tvers av selskapene. Vi har til sammen mange års erfaring innen bygningsfysikk og besitter en betydelig kompetanse innenfor våre fagfelt, sier daglig leder Aage Aune.

 

Avdelingsleder for takst Bjørn Thomas Akerholdt og daglig leder Aage Aune i det nyetablerte selskapet Omega Akerholdt AS.

Fakta om Omega Energi AS

Startet med tjenestene i 2004. Selskapet er landsdekkende og er i dag det største uavhengige selskapet i landet innenfor tetthetskontroll og termografering. På kundelisten står flere av landets store entreprenører.

 

Fakta om Bjørn Akerholt AS

Startet med skadetakst, naturskadetakst og skjønn i 1996. Hovedområdene det opereres i er Vestfold, Buskerud og Telemark. Sekundærområder er Oslo og Østfold. Selskapet har i hovedsak forsikringsselskap som kunder.