Kvalifiserte råd

Omega Akerholdt har kvalifisert energirådgiver som kan utarbeide en tiltaksplan for forbedringer. For mer informasjon om Energirådgivertjenesten, se www.enova.no.

Omegas kvalifiserte energirådgiver gir deg en plan for hva du kan prioritere når du skal oppgradere boligen.

Støtte fra Enova

Støtte til energirådgiving er et tilbud til deg som vurderer omfattende oppgradering av boligen. Du kan få inntil 5.000 kroner i støtte inkl.mva for å benytte en kvalifisert energirådgiver som lager en tiltaksplan for oppgradering, og som samtidig energimerker boligen din. For å få støtte, må du søke FØR du kjøper eller setter i gang!

Plan for oppgradering

Tiltaksplanen vil gi en oversikt over hva du kan gjøre for at boligen skal trenge mindre energi. Dersom du ønsker å gjennomføre tiltaksplanen, kan du søke om Støtte til oppgradering av bolig.

Målgruppen er private boligeiere, og tilbudet passer best for deg som bor i enebolig, tomannsbolig eller annet småhus.

Les mer: http://www.enova.no/finansiering/privat/stotte-til-eksisterende-bolig/stotte-til-energiradgiving/660/0/

Omega Akerholdt AS

Vi er det største uavhengige selskapet i Norge innenfor tetthetskontroll og termografering. Selskapet utfører tetthetskontroll og termografering av alle typer bygninger og har opparbeidet en solid kompetanse og erfaring i å teste alt fra små rom og sluser til boliger, leiligheter og leilighetsbygg.. Lær mer om oss

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Vi vil gjerne snakke med deg! Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt så snart vi kan.