Behandling av personopplysninger på www.omegaakerholdt.no

De som besøker våre hjemmesider kan frivillig oppgi personopplysninger for å initiere kontakt for å kjøpe våre tjenester. På nettsiden hentes det inn personopplysninger når du fyller ut skjema for å bli kontaktet. Kontaktskjema innhenter personopplysninger som navn, telefonnummer og e-post, men det kan også være andre personopplysninger du gir fra deg i kommentarfeltet i skjema..

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av opplysningene er som regel samtykke fra den enkelte, eller som ledd i oppfyllelse av avtale.

Hvordan bruker vi informasjonen

E-post og telefon

Omega Akerholdt bruker denne informasjonen til kommunikasjon med våre kunder eller de som er interessert i våre tjenester. Når vi kommuniserer via e-post eller telefon vil personopplysninger som regel lagres i våre systemer. Dette kan være opplysninger som navn, telefon og e-post. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår forpliktelse overfor den registrerte, hvor det rettslige grunnlaget for behandling enten er etter samtykke eller som ledd i oppfyllelse av avtale.

Nyhetsbrev og invitasjoner

Omega Akerholdt ønsker å holde kunder, potensielle kunder, leverandører og andre som har interesse for det, oppdatert om våre produkter og tjenester. Det er frivillig å registrere seg som mottaker av våre informasjonsbrev. Gjennom å registrere deg som mottaker av våre nyhetsbrev, samtykker du at vi kan sende deg slik informasjon. Din e-postadresse og navn vil lagres i vårt kundestøttesystem og vil slettes om du ønsker å si opp abonnementet.

Sosiale medier

Omega Akerholdt er på Facebook og Linkedln. Her kan du lese om våre produkter og tjenester, lese om prosjekter vi har levert og få kunnskap om seminar og kurs, i tillegg til generelle råd og tips innenfor vårt fagfelt. Dersom du ønsker å registrere deg hos oss vil du bli henvist til vår nettside for registrering. Vi gjør oppmerksom på at bruk av Facebook og Linkedln følger personvernerklæringen/policy til det sosiale mediet du besøker.

Bruk av informasjonskapsler

Omega Akerholdt samler inn opplysninger om besøkende på www.omegaakerholdt.no ved bruk av informasjonskapsler og gjennom bruk av analyseverktøyet Google Analytics. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil, som nettstedet du besøker, lagrer på din pc. I denne filen ligger det blant annet informasjon om hvilke sider som blir besøkt på nettstedet.

Disse opplysningene vi innhenter, er informasjon som ikke kan spores til deg som person. Denne informasjonen blir samlet inn for å gi oss statistikk som vi bruker til å forbedre nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Den innsamlede opplysningen kan ikke vil knyttes til deg som person. Informasjonen som innhentes mens du er på våre hjemmesider blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis. Informasjon fra Google Analytics utleveres ikke fra Omega Akerholdt eller våre partnere til andre aktører. Google kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Googles vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google besitter. Les mer om Google Analytics her.

De fleste nettlesere er innstilt til automatisk å akseptere informasjonskapsler (cookies). Du kan reservere deg mot bruk av informasjonskapsler ved å endre innstilling i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av denne støtten. På Nettvett sine sider kan du finne informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler:  www.nettvett.no

Våre leverandører

Omega Akerhold har eksterne leverandører for utvikling og lagring av våre hjemmesider. Mediamakeriet er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. De drifter også serveren nettstedet ligger på. Mediamakeriet vil som ledd i oppfyllelse av avtalen med oss kunne behandle personopplysninger på våre vegne, men da i samsvar med våre instrukser.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere i Norge som driftes av Mediamakeriet. Det er kun Omega Akerholdt og Mediamakeriet som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Lagring av personopplysninger

Omega Akerholdt lagrer personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og gjennomfører til enhver hver tid nødvendige tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet og sikkerhet for personopplysningene.

Det registreres ulike typer personopplysninger i våre forretningssystem. Dette er opplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen.

Registrering, lagring og oppbevaring skjer i tråd med gjeldende personvernlovgivning og regnskapslovgivning.

Omega Akerholdt gjennomfører jevnlig kontroller for å sikre et tilfredsstillende sikkerhetsnivå for personopplysningene. For oss er sikkerhet viktig.

Sletting av personopplysninger

Omega Akerholdt ønsker ikke å oppbevare personopplysninger lenger enn nødvendig for å oppfylle vår forpliktelse overfor deg. Så lenge vi har samtykke fra deg til å behandle opplysningene, vil de oppbevares trygt og behandles konfidensielt.

Vi gjør oppmerksom på at vi vil behandle personopplysninger så lenge vi har rettslig grunnlag for det, som er gitt gjennom ditt samtykke, etter avtale eller hvor annen lovgivning pålegger oss å oppbevare opplysningene.

Dine rettigheter

Du har krav på innsyn i de personopplysningene vi har registrert om deg og kan til enhver tid kreve retting, korrigering eller sletting av opplysningene vi behandler. Dersom behandling av opplysningene er basert på samtykke fra deg gjør vi oppmerksom på at samtykke når som helst kan trekkes tilbake.

Spørsmål om vår behandling av personopplysninger om deg, retting, sletting eller annet kan rettes til Omega Akerholdt enden via telefon eller e-post:

post@omegaakerholdt.no

33 34 99 80

Dersom du mener vår behandling er i strid med gjeldende personvernlovgivning kan dette klages inn til Datatilsynet.